Verbouw

Home / Diensten / Verbouw

Wij begrijpen dat een verbouwing ingrijpend is

Er zijn genoeg partijen die een verbouwing kunnen uitvoeren. Er zijn er echter maar weinig die begrijpen hoe ingrijpend een verbouwing kan zijn als de dagelijkse werkzaamheden gewoon doorgaan of wanneer een woning tijdens de verbouwing gewoon bewoond blijft. Wij begrijpen dit! En nog belangrijker: we houden er rekening mee.

Bouwbedrijf Vijverberg & v.d. Knaap maakt een strakke maar uitvoerbare planning waardoor iedereen weet wat er te verwachten valt. Daarnaast wordt de opdrachtgever continu op de hoogte gehouden over de vorderingen.

Tijdens een verbouwing wordt er alles aan gedaan om het ongemak zo klein mogelijk te maken. Er worden bijvoorbeeld stofschermen voor de leefruimte geplaatst. We houden de bouwplaats binnen & buiten schoon.

Verbouwing van A tot Z geregeld door onze intensieve samenwerkingen

Verbouwingen zijn nooit gelijk. Iedere verbouwing vraagt een andere aanpak, een eigen planning en misschien wel bepaalde expertise. Het grote netwerk van Bouwbedrijf Vijverberg & v.d. Knaap maakt elke verbouwing mogelijk. Door snel partijen in te kunnen schakelen die wij vertrouwen kunnen wij elke verbouwing aan.

We hebben ervaring met diverse soorten verbouwingen. Ook met specialistische verbouwingen, zoalsĀ het aanpassen van een woning i.v.m. de toegankelijkheid. Bekijk ook ons portfolio.